HTML

KÉRDEZZ A BIBLIÁRÓL!

A Könyvek Könyve a világ legnagyszerűbb "kiadványa", amelyből megtanulható, hogyan is oldható meg minden probléma, hogyan tölthető be minden szükség. A Bibliára mindenkinek szüksége van - nemre, korra, származásra, felekezeti és politikai hovatartozásra való tekintet nélkül - amely garantáltan időtálló és természetfeletti erőt képvisel! Bővebben: http://www.freeweb.hu/bekevar/biblia.htm Kérdezni a következő ímélcímen tudsz: bekevar.webkikoto@gmail.com

Friss topikok

  • Akos146: Ebben a cikkben Biblián belüli ellentmondásokat hoznak fel, amikre alapozva úgy vélik, Dávid és Gó... (2021.10.18. 23:25) Mi az indítékod?
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Nagyon jó,és találó bölcs mondások! Köszönöm,hogy Publikáltad! (2011.09.14. 11:48) Neves emberek a Bibliáról 1.

 NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 4.

Forrás: a Lukács Evangéliuma alapján készült „Jézus élete” című film

 

         Eperjes Károly - színművész 

Minél többet ajándékozott neked az Isten, annál nagyobb a tartozásod az emberek felé.

         Évezredes tisztelgés Jézus előtt c. filmről

Kétezer évvel ezelőtt született egy férfi, aki alapvetően megváltoztatta az emberi történelem menetét. Az időszámítás az Ő születéséhez kötődik. Megosztja az időt Krisztus születése előtti és utáni évekre. Ki volt ez a férfi, akinek az életét a legtöbben a történelem legjelentősebb eseményének tartják. Az Ő neve Jézus. Rendkívüli élete ihletet adott a világ legnagyszerűbb képzőművészeinek, zenészeinek és íróinak. Ahogy a múltban, napjainkban is a világ vezetői és más megbecsülésnek örvendő személyiségek szemében Jézus rendkívüli tiszteletet élvez. Születésének 2000. évfordulóján bemutatjuk az Évezredes tisztelgés Jézus előtt című filmet, mely az Ő életéről szól.

David Copperfield – illuzionista

„Jézus csodái felülmúlnak minden trükköt és varázslatot, melyekre a bűvészet képes. Mert minden fizikai csodánál nagyobb az, hogy egy Jézus nevű ember célt és értelmet adott évezredeken át több millió ember életének.”

         II. János Pál - pápa

„Mindannyian, akiké a hit felbecsülhetetlen ajándéka, mindannyian, akik még most is Istent keresitek, és mindannyian, akiket kínoz a kételkedés, ne féljetek magatokhoz engedni Krisztust és elfogadni az Ő hatalmát. Ne féljetek ettől! Nyíljatok meg a Megváltó hatalma előtt. Ne féljetek, könyörgöm hozzátok alázatosan, és hittel telve kérlek titeket, engedjétek Krisztust, hogy beszéljen hozzátok. Egyedül csak Ő ismeri a szót, mely az örök élet kulcsa.”

         Michael Chang - teniszjátékos

„Szerintem az élet legnagyszerűbb ajándéka, hogy Jézus reményt, békét, szeretetet nyújt minden élethelyzetben, legyen az jó, akár rossz.”

         Larry King - Talk Show házigazda

„Zsidóként a legnagyobb és legőszintébb tisztelettel adózom a názáreti Jézus Krisztus előtt, hiszen Ő is zsidó volt, zsidónak született és zsidónak halt meg. ... Szerintem a két évezred legnagyszerűbb személyisége Jézus volt, és minden nagyság közül Ő tette a  legnagyobb hatást az emberiségre. Ha van olyan történelmi személyiség, akivel szívesen elbeszélgetnék, az Jézus lenne.”

Címkék: jézus béke remény szeretet megbecsülés hit ajándéka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzabibliarol.blog.hu/api/trackback/id/tr763189258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása