HTML

KÉRDEZZ A BIBLIÁRÓL!

A Könyvek Könyve a világ legnagyszerűbb "kiadványa", amelyből megtanulható, hogyan is oldható meg minden probléma, hogyan tölthető be minden szükség. A Bibliára mindenkinek szüksége van - nemre, korra, származásra, felekezeti és politikai hovatartozásra való tekintet nélkül - amely garantáltan időtálló és természetfeletti erőt képvisel! Bővebben: http://www.freeweb.hu/bekevar/biblia.htm Kérdezni a következő ímélcímen tudsz: bekevar.webkikoto@gmail.com

Friss topikok

  • Akos146: Ebben a cikkben Biblián belüli ellentmondásokat hoznak fel, amikre alapozva úgy vélik, Dávid és Gó... (2021.10.18. 23:25) Mi az indítékod?
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Nagyon jó,és találó bölcs mondások! Köszönöm,hogy Publikáltad! (2011.09.14. 11:48) Neves emberek a Bibliáról 1.

 NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 3.

Forrás: Kincsek c. könyv - Libertas kiadó

 

Wilson, az USA 28. elnöke:

„Aki megfosztotta magát a Biblia ismeretétől, a világ legjobb dolgától fosztotta meg magát.”

         Hoover, az USA 31. elnöke:

„Nincs még egy olyan változatos, vagy annyira bölcs könyv, mint a Biblia. Legyen az törvény, üzlet, erkölcs, bármi; aki tanácsot vagy felvilágosítást keres ebben a kötetben, megtalálja azt.”

         MacArthur, tábornok:

„Hidd el nekem, nem lehetek annyira fáradt, hogy nem olvasnám Isten Igéjét minden este lefekvés előtt.”

Tudósok kutatása:

Az űrprogram segítségével megtalálták az elveszett napot és bebizonyították, hogy a Biblia igaz. Égitestek elhelyezkedését vizsgálták a műholdakat biztonságos pályára állításához. A számítógép egyszer csak megállt, mert hiányzott egy naptári nap, amit nem tudtak megmagyarázni. Az egyik Úrban levő kutató emlékezett olyan esetre, amikor a nap csaknem egy teljes napra megállt. Komputerrel rekonstruálták a bolygók állását és a Józs. 10.13-ban eltelt időre 23 óra 20 percet kaptak, de a válasz nem volt tökéletes. Tovább keresve jutottak el a megoldáshoz. A 2Kir. 20.11-ben a 10 fok pontosan 40 percet jelentett. Így lett meg a hiányzó nap. 

TOVÁBBI EGYÉB FELJEGYZÉSEK 

Kenneth Copeland tanításából

Maga Isten volt az, aki felindította Kolumbusz Kristóf szívét és elméjét, és azt az álmot adta neki, hogy térképezzen fel új utat nyugat felé. Kolumbusz írta ezt naplóiban. Így fogalmazott: „Az Úr volt az – éreztem a kezét magamon –, aki az elmémbe helyezte, hogy elhajózhatok innen Indiáig. Mindenki, aki hallott a tervemről, nevetve utasította vissza, s gúnyt űzött belőlem. Kétség sem fér hozzá, hogy a Szent Szellem adta az ihletet, mert csodálatos inspirációkkal vigasztalt engem a Szentírásból.”

Szent István király

Aki megveti, amit megszabtak atyai elődei, az az isteni törvényekre sem ügyel.

L. Tolsztoj

Az emberek csak akkor nem hisznek Istenben, ha egy hazugságban hisznek, amelyet istenként tisztelnek.

Címkék: istván király kolombusz tolsztoj isten igéje biblia ismeret bölcs könyv biblia igaz hiányzó nap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzabibliarol.blog.hu/api/trackback/id/tr893184597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása