HTML

KÉRDEZZ A BIBLIÁRÓL!

A Könyvek Könyve a világ legnagyszerűbb "kiadványa", amelyből megtanulható, hogyan is oldható meg minden probléma, hogyan tölthető be minden szükség. A Bibliára mindenkinek szüksége van - nemre, korra, származásra, felekezeti és politikai hovatartozásra való tekintet nélkül - amely garantáltan időtálló és természetfeletti erőt képvisel! Bővebben: http://www.freeweb.hu/bekevar/biblia.htm Kérdezni a következő ímélcímen tudsz: bekevar.webkikoto@gmail.com

Friss topikok

  • Akos146: Ebben a cikkben Biblián belüli ellentmondásokat hoznak fel, amikre alapozva úgy vélik, Dávid és Gó... (2021.10.18. 23:25) Mi az indítékod?
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Nagyon jó,és találó bölcs mondások! Köszönöm,hogy Publikáltad! (2011.09.14. 11:48) Neves emberek a Bibliáról 1.

 NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 5.

Forrás: a Lukács Evangéliuma alapján készült „Jézus élete” című film

 

         Ronaldo - a világ legnagyobb focistájának szavazták meg

„Engem tartanak a világ legnagyobb focistájának, az első számúnak. De a legnagyobb ember, aki valaha a földön élt, az Jézus Krisztus, az élő Isten Fia.”

         Jimmy Carter - az USA egykori elnöke 

„Az én életemben Jézus Krisztus a legfontosabb tényező, mivel Ő az Isten Fia és az örök megváltás forrása. Jézus mindig is a béke, az emberi jogok élő bajnoka volt és örökre az is marad.”

         Emerson Fittipaldi - Forma 1-es autóversenyző

„Jézus Krisztus olyan hatalmas, én pedig olyan kicsi vagyok, hogy szavakkal le sem tudom írni Őt. De azt biztosan tudom, hogy gyökeresen megváltoztatta az emberiség történelmének menetét. Minden ember születése az Ő születéséhez kötődik. Vannak, akik Krisztus előtt és vannak, akik Krisztus után születtek. Jézus a legfontosabb. Ő az az ember, Aki mindenkire a legnagyobb hatást gyakorolta a földön. És hogyha 20 %-át követnénk a tanításainak, ez a világ sokkal jobb lenne.”

         Claudio Taffarel - az 1994. év futball világbajnoka

„Napjainkban talán még inkább úgy tartják, hogy Isten mindennél nagyobb. Hiszek a Biblia tanításában. Ő az út, az igazság, és csakis rajta keresztül juthattok az Atyához. Jézus az én igazságom a példái által. Az Ő szavai és tettei vezérelnek, és létezésem minden pillanatát az Ő hatása alatt élem meg. Tisztelet és dicsőség jár Neki és ebben a világban Jézusért kell élni, mert mindent csakis Rajta keresztül érhetünk el.”

Isaac Hayes - zeneszerző, szövegíró

Jézus jelenti a megváltást az emberiség számára. Ezért élt Ő köztünk. Világra jött, kapcsolatba került az emberekkel, földi halandókkal, és örök jelet hagyott Maga után. Ahogy a Biblia megírta, feláldozta Magát és ezért Ő a jelképem. Jelképe a megváltásnak, a reménynek és a jövőnek.”

         George Bush - USA volt elnöke

„Mindannyian Jézusnak köszönhetjük, hogy erőt kaptunk. Az Ő üzenete a remény és a megbocsátás, hiszen az egész élete a kedvesség és a megváltás jegyében zajlott le. És ez az üzenet, ez a reményt keltő üzenet erőt adott a családomnak és az életem során belőlem is jobb embert formált. És azt is tudom, ha eltévelygek vagy megtévedek Jézus akkor is kész a megbocsátásra.”

         Barbara Bush - USA egykori First Ladyje

„Szeretném megköszönni Jézusnak a reményt, amit nekünk adott, a békét és az egymás iránt érzett szeretetet, hogy kedvesség tölti el szívünket, hogy úgy törődünk egymással, ahogy mi is elvárjuk, hogy velünk törődjenek, és hogy megtanított minket arra, milyen Isten szeretete.” 

Címkék: remény szeretet megváltás üzenet legnagyobb ember

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzabibliarol.blog.hu/api/trackback/id/tr823198658

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Judeo kereszténység erkölcsi elítélése 2011.09.03. 11:02:41

 IGe harmadik prédikációja.A judeo-kereszténység erkölcsi elítélésének alapjai: 1. Amennyiben a bibliai judeo-keresztény Isten meghalt Jézusként, akkor végül is ez nem más, mint egy cirkuszi mutatvány. Mártíromságnak beállított öngyilkosság. - E...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása