HTML

KÉRDEZZ A BIBLIÁRÓL!

A Könyvek Könyve a világ legnagyszerűbb "kiadványa", amelyből megtanulható, hogyan is oldható meg minden probléma, hogyan tölthető be minden szükség. A Bibliára mindenkinek szüksége van - nemre, korra, származásra, felekezeti és politikai hovatartozásra való tekintet nélkül - amely garantáltan időtálló és természetfeletti erőt képvisel! Bővebben: http://www.freeweb.hu/bekevar/biblia.htm Kérdezni a következő ímélcímen tudsz: bekevar.webkikoto@gmail.com

Friss topikok

  • Akos146: Ebben a cikkben Biblián belüli ellentmondásokat hoznak fel, amikre alapozva úgy vélik, Dávid és Gó... (2021.10.18. 23:25) Mi az indítékod?
  • Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt): Nagyon jó,és találó bölcs mondások! Köszönöm,hogy Publikáltad! (2011.09.14. 11:48) Neves emberek a Bibliáról 1.

NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 2.

Forrás: Kincsek c. könyv - Libertas kiadó

 

         Napóleon, francia császár:

„A Biblia nem csupán könyv, hanem valóságos élőlény, melyben oly erő lakozik, hogy legyőz mindenkit, aki ellenáll neki; Nagy Sándor, Július Cézár, Nagy Károly és jómagam birodalmakat alapítottunk, de vajon mire alapoztuk zsenialitásunk ezen alkotásait? - Erőszakra! Egyedül Jézus alapította birodalmát szeretetre, és Érte mind a mai napig sok millióan halnának meg boldogan.” „Milyen boldoggá teszi a Biblia azokat, akik hisznek benne! Mekkora csodákat találnak benne azok, akik elmélkednek a tanításain!”

         Webster, szónok és államtitkár:

„Ha bármi kiemelkedő van gondolataimban vagy stílusomban, minden érdem szüleimet illeti, akik kora gyermekkoromtól a Szentírás szeretetére neveltek. Míg kitartunk a Biblia elvei mellett, nemzetünk sikeres lesz és gyarapodni fog, ha azonban mi, vagy utódaink elhanyagolják a Biblia tanítását és hatalmát, nem tudhatjuk mily hamar súlyt le ránk a katasztrófa, amely dicsőségünket a mély homályba taszítja.”

         Taylor, az USA 12. elnöke:

„Atyáinkat e kiváló könyv igazságának szeretete hajtotta, mikor elhagyva otthonaikat, utat törtek a vadonba.”

         Steward, amerikai államtitkár:

„Az emberiség fejlődésének reménye a Biblia egyre növekedő befolyásától függ.”

         Lee, amerikai tábornok:

„A legnagyobb kétségbeesés és reménytelenség közepette a Biblia adott fényt és erőt.”

         Tennyson, angol költő:

„A Biblia olvasása már önmagában véve is műveltség.”

         Gladstone, angol miniszterelnök:

„Minden szavam, minden, amiért élek, reményem és célom Jézus Krisztus isteni mivoltára alapszik. Ő szegény, megtört életem öröme. Életem során volt alkalmam megismerni a világ 95 legkiválóbb emberét. Közülük 87-en követték a Biblia tanításait.”

         Lincoln, az USA 16. elnöke:

„Hiszem, hogy a Biblia Isten legkiválóbb ajándéka az emberiség számára. A világ Megváltója minden jót ezen könyv segítségével tudat a világgal.”

         Greeley, amerikai újságszerkesztő:

Lehetetlen lelkileg vagy társadalmilag rabszolgasorba vetni azt a nemzetet, amely olvassa a Bibliát. Az emberiség szabadságát a Biblia alapelvei biztosítják.”

         Dickens, angol író:

„Az Újszövetség a legjobb könyv, melyet valaha ismert vagy ismerni fog a világ.”

         Grant, tábornok, az USA 18. elnöke:

„Civilizáció ilyen rohamos fejlődését ezen könyv hatásának köszönhetjük, és a jövőben is ennek a könyvnek kell irányítania mindenkit. A Biblia a szabadság forrása.”

         Roosevelt, az USA 26. elnöke:

Többet ér a Biblia ismerete mint az egyetemi végzettség. Szinte mindenki, aki munkájával hozzájárult az emberiség előrehaladásához... életművét nagyrészt a Biblia tanításaira alapozta.” 

Címkék: siker jézus biblia legkiválóbb

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzabibliarol.blog.hu/api/trackback/id/tr13178401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása